vineri, 28 decembrie 2012

Caracteristici teava cupru


Caracteristici teava cupru

Incercat si testat

Daca este vorba despre dovedirea performantelor, tevile si fitingurile din cupru nu au concurenti. Cuprul da intotdeauna rezultate bune in retelele de instalatii – are rezistenta ridicata si face fata incarcarilor. Elementele retelelor din cupru sunt controlate, calificate stiintific si sunt puse in circulatie in toata lumea, cu certificarea calitatii.

Versatil

Teava cupru pentru instalatii
Nu exista alt material care sa fie atat de versatil ca si cuprul. Tevile si fitingurile din cupru se pot utiliza cu absoluta siguranta in oricare parte a retelelor de instalatii sanitare si termice.
Instalatorul calificat pentru lucrari in cupru stie sa lucreze cel mai bine cu acest material. Cuprul are rezistenta mare, dar totodata este foarte flexibil, retelele se pot executa la fata locului sau prefabricat in atelier. Folosind cuprul, aproape orice problema se poate rezolva cu rezultate bune.

Durata de viata indelungata

Cuprul este durabil. Este tare, rezistent la deteriorari, de aceea tevile si fitingurile din cupru tin decenii. Cuprul reprezinta traditional calitatea de varf in randul materialelor pentru instalatiile sanitare, de gaz si incalzire. Durabilitatea sistemelor din cupru este dovedita.

Sanatos si sigur

Cuprul este un material natural. Omenirea il foloseste de mai multe milenii la fabricarea vaselor, a conductelor si rezervoarelor de apa. Din punct de vedere al sanatatii, nu exista nici un alt material pentru conductele de apa care sa intreaca performanta cuprului.

Valoare in schimbul banilor

Toata lumea stie ca instalatiile din cupru inseamna calitate. Comparand pretul si calitatile sale cu cele ale altor materiale, cuprul se claseaza deasupra acestora.
Cuprul da intotdeauna rezultate excelente si costul total al sistemului este deosebit de competitiv. Calitatile tehnice ale cuprului sunt demonstrate. Un instalator calificat poate oferi clientului un sistem fiabil la pret acceptabil. Acest lucru este cerut de beneficiari: valoare in schimbul banilor.

Refolosibil

Fata de alte materiale, cuprul isi pastreaza valoarea. Peste 90% din cupru este refolosibil. Acest lucru este important pentru mediul inconjurator si din punctul de vedere al celor care se ocupa cu montarea tevilor. Cumparatorii se bucura si ei de acest avantaj: valoarea locuintei creste multumita tevilor din cupru folosite. Astazi, folosirii materialelor ecologice se acorda o atentie din ce in ce mai mare. Cuprul este cea mai buna alternativa ca material refolosibil.

Rezistent la caldura, coroziune, presiune si foc

Popularitatea cuprului se bazeaza pe combinarea unica a proprietatilor sale. Sirul acestora are in frunte proprietatea deosebita de a reactiona la efectele termice extreme: nu exista probleme, efecte secundare sau diminuari ulterioare ale calitatii. De asemenea, este importanta rezistenta cuprului la coroziune si la presiunea ridicata a apei. Nu este inflamabil, isi mentine forma si rezistenta si la temperaturile ridicate ale mediului; astfel, se bucura de o durata de viata indelungata. In ansamblu, lista lunga a proprietatilor favorabile ale cuprului va ofera o serie de avantaje insemnate. Folosirea cuprului confera sentimentul de siguranta.

Etanseaza complet

Cuprul asigura o protectie excelenta: in retelele de alimentare cu apa pentru consum menajer nu patrund substante poluante. Nimic nu poate sa treaca prin teava din cupru. Elementele daunatoare -lichide, bacterii, oxigen, raze ultraviolete- nu trec prin cupru. Deasemenea, cuprul nu leaga materii organice, astfel acestea nu pot sa atace conductele de cupru.

Cunostinte profesionale

Daca alegem in mod profesional materialul la retelele de apa si incalzire, acea alegere va fi desigur cuprul. Daca criteriul alegerii este calitatea, oamenii aleg retele de conducte din cupru si instalatori calificati. Pentru clienti, fiabilitatea este criteriul cel mai important.

Sprijinul industriei cuprului

Tevile si fitingurile din cupru sunt fabricate in cadrul unei ramuri industriale mondiale cu o experienta de mai multe decenii, care s-a obligat sa mentina calitatea si preturile competitive pe durata lunga. Industria cuprului sprijina instalatorii de tevi sub toate formele posibile. Sprijina instruirea, asigura asistenta tehnica, ia parte la perfectionarea standardelor si a prevederilor practice. Industria cuprului are incredere in viitorul cuprului. Dar in primul rand are incredere in specialisti ca Dumneavoastra. Daca alegeti cuprul puteti sa fiti sigur de tot sprijinul din partea industriei cuprului.

Instalatori sanitari apa,canalizare,incalzire
Executam instalatii sanitare pe teava de cupru sau orice alt material,reparatii si montaj complet al instalatiei la preturi rezonabile.In Ploiesti,Prahova,Bucuresti sau putem efectua deplasari si in tara. 0734.045.910

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu