duminică, 3 februarie 2013

Materialele termoizolatoare - investitii sigure

O izolatie termica de calitate asigura un confort termic sporit si totodata o reducere a cheltuielilor de intretinere iar spuma poliuretanica este unul din cele mai eficiente si in acelasi timp utilizate materiale termo si hidroizolatoare.

Avand in structura sa celule de aer, spuma poliuretanica realizeaza o eficienta bariera termica ce impiedica transferurile de caludura dinspre si inspre interiorul cladirii. Spuma poliuretanica este de altfel si un bun material hidroizolant ducand la disparitia totala a condensului si igrasiei.
Este un material care isi pastreaza proprietatile de izolare o perioada indelungata de timp, comparabila cu durata de viata a cladirii si in acelasi timp executia unei lucrari de izolare se face foarte rapid. Pe piata se gasesc panouri de tip sandwich cu miez din spuma poliuretanica, cu prindere mascata sau vizibila prin suruburi.

Prin calitatile sale, spuma poliuretanica este o buna investitie, amortizarea ei facandu-se intr-un timp scurt.

 
 

Executam lucrari de termoizolatii case apartamente si amenajari interioare la preturi rezonabile.                                   0734.045.910    

                                                                                              
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu