duminică, 6 iulie 2014

Instalator Ploiesti 0767.287.817INSTALATOR PLOIESTI

                                  INSTALATOR PRAHOVA

       0767.287.817                  0734.045.910

Au existat,cu siguranta,situatii in care ati avut nevoie de un specialist in instalatii sanitare,fie ca din pacate s-a spart o teava si v-ati inundat vecinul,fie ca aveti nevoie doar de o intretinere,modificare a instalatiei sanitare,montarea unei cazi,renovarea intregii bai.

Suntem o firma de instalatii sanitare si termice cu experienta

 Daca asa stau lucrurile sunteti cu siguranta in locul potrivit,echipa noastra Instalator Ploiesti va ofera o gama variata de servicii  in domeniul acestor instalatii sanitare, precum montaj, proiectare, reparatii si intretinere, si nu in ultimul rand urgente.

 Oferim  garantia lucrarii si a materialelor folosite.


Pentru aceste servicii puteti apela la echipa noastra de Instalatori Ploiesti si veti vedea cu
m lucrurile sunt simplificate, deoarece veti lucra cu instalatori profesionisti, si in continuare va vom prezenta cateva servicii pe care le putem realiza.Servicii instalatii sanitare montaj si intretinere

Repararea instalatiilor sanitare si inlocuirea unor piese defecte
Schimbarea diferitelor obiecte sanitare cum ar fi cada,cabina dus,baterie,bazin wc,inlocuirea unor tevii neetansate sau in stare de functionare nu tocmai buna.

Proiectarea instalatiilor sanitare
Fie ca este vorba de o noua constructie sau de una veche efectuam lucrari de proiectare si instalare completa a instalatiilor sanitare si de incalzire.

Montarea diferitelor obiecte sanitare 

Montam orice tip de obiect sanitar:cada,cabina de dus,lavoar,masina de spalat,vas wc,bazin wc,bideu,baterii,etc

Boilere si centrale termice
Asiguram intretinerea,montajul si repararea oricarui model de centrala termica sau boilerToate acestea sunt cateva din lucrarile pe care le efectuam.Nu ezitati sa ne contactati.